Let op! Wij zijn van 7 t/m 11 december 2017 gesloten! Vanaf dinsdag 12 december staan we weer voor u klaar. Pre-orders voor de ISAW Touch nemen we wel in behandeling, en worden zodra ze binnen zijn uitgeleverd direct vanuit ISAW!

Paintball & Airsoft

Op deze pagina bieden wij u een selectie camera's die uitermate geschikt zijn voor gebruik tijdens paintball, voor montage op bijvoorbeeld het masker als helmcamera of montage op de loop of body van de paintball marker. Voor montage op het wapen of marker hebben wij speciale rail-mounts beschikbaar geschikt voor de meeste weaver / dovetail rails.

Bent u op zoek naar een zeer goede beeldkwaliteit bij o.a. hoge snelheden? Dan raden wij u de ISAW Edge aan. Een goede budgetkeuze zijn de ISAW Wing.
Montage op de zijkant van je masker? Dan zijn de Drift Stealth 2 en Drift Ghost S een hele goede optie, door hun lage profiel steken ze amper uit, waardoor ze amper opvallen.

Verder bied ons assortiment nog diverse andere camera's. Weet u niet welke (helm) camera u moet kopen? Vraag het onze medewerkers via de contactpagina of (wanneer aanwezig) rechtsonder via het live chatvenster.

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

RecordNow! onderdeel van Lexpro - alex@recordnow.nl - Ampèrestraat 7 - 8801 PR Franeker - 0517-796511 - KvK: 01103079 (KvK Leeuwarden) - BTW nr: NL2174.36.547.B.01
Contact & Adres - Betaling & VerzendingRetour sturen - Algemene Voorwaarden - Privacy - Klachten