Let op! Wij zijn van 7 t/m 11 december 2017 gesloten! Vanaf dinsdag 12 december staan we weer voor u klaar. Pre-orders voor de ISAW Touch nemen we wel in behandeling, en worden zodra ze binnen zijn uitgeleverd direct vanuit ISAW!

Motor(sport)

Met de komst van de warmere en drogere dagen deze lente komt ook het motorseizoen weer op gang. Op deze pagina bieden wij u een selectie camera's die uitermate geschikt zijn voor motorrijders. Deze camera's zijn ideaal op de helm als helmcamera, montage op de tank of op de kappen van uw motor.

Bent u op zoek naar een camera op uw helm? De kleine Drift Stealth 2 en zijn luxere broertje Drift Ghost-S zijn door hun zeer platte profiel ideaal voor montage op een motorhelm. Een leuke budgetoptie is de ISAW Wing.
Wilt u een camera op uw motor monteren? Dan raden wij "box" camera's aan zoals de net nieuwe ISAW Edge. Een leuke budgetoptie is hier de ISAW Wing
Tevens een tip: Met een low-profile zuignap als de Blackbolt BA-10 kunt u uw camera snel en makkelijk plaatsen én verplaatsen op uw motor of helm!

Let wel op het geluid, door wind of trillingen vanuit het frame krijgt u vaak niet het gewenste resultaat. Wij raden ten alle tijde een externe microfoon met verloopkabel aan wanneer u geluid belangrijk vindt.

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

RecordNow! onderdeel van Lexpro - alex@recordnow.nl - Ampèrestraat 7 - 8801 PR Franeker - 0517-796511 - KvK: 01103079 (KvK Leeuwarden) - BTW nr: NL2174.36.547.B.01
Contact & Adres - Betaling & VerzendingRetour sturen - Algemene Voorwaarden - Privacy - Klachten