Motor(sport)

Met de komst van de warmere en drogere dagen deze lente komt ook het motorseizoen weer op gang. Op deze pagina bieden wij u een selectie camera's die uitermate geschikt zijn voor motorrijders. Deze camera's zijn ideaal op de helm als helmcamera, montage op de tank of op de kappen van uw motor.

Bent u op zoek naar een camera op uw helm? De kleine Drift Stealth 2 en zijn luxere broertje Drift Ghost-S zijn door hun zeer platte profiel ideaal voor montage op een motorhelm. Een leuke budgetoptie is de ISAW Wing.
Wilt u een camera op uw motor monteren? Dan raden wij "box" camera's aan zoals de net nieuwe ISAW Edge. Een leuke budgetoptie is hier de ISAW Wing
Tevens een tip: Met een low-profile zuignap als de Blackbolt BA-10 kunt u uw camera snel en makkelijk plaatsen én verplaatsen op uw motor of helm!

Let wel op het geluid, door wind of trillingen vanuit het frame krijgt u vaak niet het gewenste resultaat. Wij raden ten alle tijde een externe microfoon met verloopkabel aan wanneer u geluid belangrijk vindt.

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

RecordNow! onderdeel van Lexpro - alex@recordnow.nl - Ampèrestraat 7 - 8801 PR Franeker - 0517-796511 - KvK: 01103079 (KvK Leeuwarden) - BTW nr: NL2174.36.547.B.01
Contact & Adres - Betaling & VerzendingRetour sturen - Algemene Voorwaarden - Privacy - Klachten