Let op! Wij zijn van 7 t/m 11 december 2017 gesloten! Vanaf dinsdag 12 december staan we weer voor u klaar. Pre-orders voor de ISAW Touch nemen we wel in behandeling, en worden zodra ze binnen zijn uitgeleverd direct vanuit ISAW!

Gebruik onderwater

Wanneer u uw camera onderwater wilt gebruiken zijn er een paar belangrijke dingen die u in acht dient te nemen. Hieronder proberen wij de belangrijkste punten te behandelen.

 

  • Zorg dat de afdichtingsrubbers van uw camera of waterdichte behuizing -altijd- schoon zijn, en vrij van zand. Smeer eventueel de rubbers lichtjes in met speciaal vet.
  • Test altijd van te voren of de waterdichte behuizing nog steeds waterdicht is -zonder- camera. Door vuil, stoten of het laten vallen van de behuizing kan het zijn dat de behuizing niet meer waterdicht is. Test het liefste ook tot op de diepte van gebruik.
  • Gebruik waar mogelijk anti-condens strips of een ander materiaal om binnenin de behuizing het vocht op te vangen van condens of lekkage.

RecordNow! onderdeel van Lexpro - alex@recordnow.nl - Ampèrestraat 7 - 8801 PR Franeker - 0517-796511 - KvK: 01103079 (KvK Leeuwarden) - BTW nr: NL2174.36.547.B.01
Contact & Adres - Betaling & VerzendingRetour sturen - Algemene Voorwaarden - Privacy - Klachten