Sandisk MicroSD Extreme 128GB Action Cam (100/90MB/s) U3 V30

Sandisk MicroSD Extreme 128GB Action Cam (100/90MB/s) U3 V30

Sandisk MicroSD Extreme 128GB Action Cam (100/90MB/s) U3 V30

Sandisk MicroSD Extreme 128GB 100/90MB/s U3 V30 Action Cam

Leessnelheid: tot 100MB/s
Schrijfsnelheid: tot 90MB/s
Formaat: microSDXC
Videosnelheid: C10, U3, V30
SD-adapter: Ja

Compatibel met hostapparaten die microSDHC, microSDXC, microSDHC UHS-I en microSDXC UHS-I ondersteunen

€ 99,00
Levertijd
2 tot 5 werkdagen levertijd
SKU
SDSQXAF-128G-GN6AA

DE JUISTE CAMERA. DE JUISTE KAART.
Extreme sporten vereisen extreme gereedheid. De SanDisk Extreme microSDmicroSDXC UHS-I-kaarten leveren de snelheid, capaciteit, duurzaamheid en kwaliteit die u nodig hebt om uw avontuur op een fantastische manier vast te leggen, zelfs als u niet durft te kijken. Deze snelle kaart met UHS Speed Class 3 (U3) en hoge prestaties werkt samen met uw actiecamera om uw onvergetelijke extreme sport-video op te nemen en te delen. Beschikbaar in capaciteiten tot 128 GB.

  • Gebouwd voor extreme omstandigheden; temperatuurbestendig, waterbestendig, schokbestendig en röntgenbestendig
  • Levert 4K Ultra HD en Full HD-video-opname en weergave1
  • Voldoet aan de nieuwe UHS Speed Class 3 (U3) en Video Speed Class 30 (V30) voor 4K UHD4
  • Maakt snellere overdracht mogelijk tot 100 MB/s leessnelheid en 90MB/s schrijfsnelheid
  • 128 GB voor meer ruimte om niks te missen

DE JUISTE KAART VOOR UW ACTIECAMERA
Trainen, plannen, uitrusting: extreme sporten vereisen extreme paraatheid. Om te zorgen dat u blijvende herinneringen hebt vanuit uw eigen unieke perspectief, hebt u de juiste camera en de juiste geheugenkaart nodig. De SanDisk Extreme microSD UHS-I-kaart levert de snelheid, capaciteit, duurzaamheid en kwaliteit die u nodig hebt om uw avontuur op een fantastische manier vast te leggen, zelfs als u niet durft te kijken. Beschikbaar in capaciteiten tot 128 GB.


NEEM 4K ULTRA HD-VIDEO VANDAAG NOG OP
Met pro-videoprestaties met zowel Class 10 als UHS Speed Class 3 (U3) 4 kun je 4K Ultra HD en Full HD-video's opnemen2. Uw video's voldoen aan de hoogste resolutiestandaarden en zien er fantastisch uit op de nieuwste 4K Ultra HD tv-schermen en monitors, waardoor dit de ideale kaart is voor uw 4K Ultra HD-video ondersteunde smartphone, tablet of camera.


DE SNELHEID DIE U NODIG HEBT
De beste acties gebeuren altijd snel. Met extreme snelheden tot 90 MB/s geven SanDisk-geheugenkaarten je de snelheid die je nodig hebt om elk detail op te nemen. Door de snelle schrijfsnelheid hoeft u minder lang te wachten terwijl u foto's en video's naar de kaart verplaatst. Verplaats grote bestanden sneller zodat u altijd klaar bent om het volgende moment op te nemen en ervaar soepele videoweergave.


GEBOUWD VOOR EXTREME OMSTANDIGHEDEN
SanDisk Extreme microSD UHS-I-kaarten zijn waterbestendig, schokbestendig, röntgenbestendig en temperatuurbestendig om uw herinneringen te beschermen tegen alledaagse tegenslagen. Neem uw telefoon of tablet mee naar de sneeuw, het zwembad of de woestijn. Uw kaart zal het overleven, zelfs als uw apparaat het niet haalt.


SD-ADAPTER VOOR VEELZIJDIGHEID
Deze kaart is uitgerust met een handige SD-kaartadapter zodat u gegevens op de kaart kunt opslaan en bekijken met alle apparaten die een SD-kaartsleuf hebben. U kunt uw geheugenkaart gebruiken met camera's, camcorders, tablets en laptops die SD ondersteunen.


ONDERSTEUNING
De SanDisk Extreme microSD UHS-I-geheugenkaart heeft een levenslange garantie. Ondersteuning omvat ook een download voor RescuePRO® Deluxe-software7 voor gegevensherstel om per ongeluk verwijderde foto's terug te halen.

Meer informatie
Merkn.v.t.
Kleurn.v.t.
EAN619659156046
Geschikt voorn.v.t.
Video resolutien.v.t.
Waterdichtn.v.t.
Fit in Mailboxn.v.t.
Levertijd2 tot 5 werkdagen levertijd
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sandisk MicroSD Extreme 128GB Action Cam (100/90MB/s) U3 V30
Uw waardering