Garantie

Standaard krijgt u van ons 1 jaar garantie op uw aangekochte product. De garantietermijn gaat in op de factuurdatum (meestal de dag dat het product wordt verzonden).
Ook na 1 jaar kunt u het product nog naar ons terugzenden bij een defect, in sommige gevallen kunt u nog recht hebben op andere wettelijk vastgestelde garantie en consumentenbepalingen. Valt de reparatie buiten de garantie en bepalingen, dan overleggen wij ten alle tijde de reparatiekosten.

Uitzonderingen op onze garantiebepaling:

  • Slijtageproducten zoals bijvoorbeeld accu's en lampen (hierop zit 3 maanden garantie)
  • Producten die dermate beschadigd zijn door handelen van de eigenaar, dat een normale werking niet meer vanzelfsprekend is
  • Producten die deels of volledig gedemonteerd zijn (geweest) door eigenaar of een partij anders dan ons of de fabrikant
  • Andere redenen waardoor niet meer kan worden aangetoond dat het een defect was, ontstaan door een fabrieks- of ontwerpfout.

 

Bij een defect aan uw product kunt u ten alle tijde contact opnemen via e-mail of via ons telefoonnummer. Onze medewerkers zullen na akkoord een RMA nummer verstrekken en u helpen en tips geven voor verzending.