Helm- of actiecamera kopen

Veel mensen zijn op zoek naar de perfecte HD helm- of actiecamera. Op onze webshop proberen bieden wij u een overzichtelijk aanbod aan van diverse camera's voor montage op bijvoorbeeld een helm, fiets, motor, boot en auto. Wij bezitten een brede kennis van deze helmcamera's (die ook wel eens actioncam's of action camera's worden genoemd) en hebben jarenlange ervaring in het gebruik én verkoop van deze veelzijdige camera's.

 

Actiecamera voorbeeld: ISAW Edge

Keuze van een camera

Uw actiecamera keuze zal voor het grootste gedeelte afhangen van het type gebruik. Wilt u de camera bijvoorbeeld gebruiken voor duiken, kite-surfen, wind-surfen of tijdens regenachtige dagen op de motor? Dan kiest u voor een waterdichte camera of -met voorkeur- een camera met losse waterdichte behuizing, waarbij vooral de ISAW Edge en de ISAW Wing zeer goede opties zijn. 

Wilt u snelle opnamen maken op bijvoorbeeld een motor? Of wilt u echt de top van de top kwa beeldkwaliteit? Dan kiest u bijvoorbeeld voor de ISAW Edge of de Rollei Action Cam 425. De Kodak SP360 4K is een leuke optie als u 360-graden video's wilt maken, dé hype van 2016!

Daarnaast gaat de keuze vooral om opties zoals WiFi waarmee u uw helmcamera van afstand kunt bekijken/besturen via uw telefoon, of de aanwezigheid van een zogenaamde remote.

Neem eens een kijkje in onze lijst van camera's, en maak een keuze uit de benodigde mounts voor uw hobby of sport. Komt u er niet uit? Vraag dan gerust een medewerker via de e-mail of natuurlijk via onze live chatbox rechtsonder op de website.