Let op! Wij zijn van 7 t/m 11 december 2017 gesloten! Vanaf dinsdag 12 december staan we weer voor u klaar. Pre-orders voor de ISAW Touch nemen we wel in behandeling, en worden zodra ze binnen zijn uitgeleverd direct vanuit ISAW!

TrueCam

De dashboardcamera's van Truecam zijn uitgerust met diverse handige functies, zo hebben de modellen met GPS de mogelijkheid om een waarschuwing te geven bij een flitspaal, hebben de camera's uitstekende nachtopnames en zijn deze uit te breiden diverse accessoires zoals speciale UV en Polarisatiefilters.

De TrueCam camera's staan bekend om hun kwaliteit en scherpte van de beelden. Ook zijn de camera's vaak onderling uitwisselbaar, en zijn losse "voetjes" verkrijgbaar zodat je één camera in meerdere auto's kan monteren, afhankelijk van welke auto op dat moment gebruikt wordt.

De TrueCam A6 is daarnaast voorzien van een extra camera voor het achterraam, en is daarnaast voorzien van een parkeermode. Bij de parkeermode (parking mode) kan de camera zichzelf inschakelen en beginnen met opnemen wanneer hij beweging detecteerd, zelfs als de auto geparkeerd staat.

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

RecordNow! onderdeel van Lexpro - alex@recordnow.nl - Ampèrestraat 7 - 8801 PR Franeker - 0517-796511 - KvK: 01103079 (KvK Leeuwarden) - BTW nr: NL2174.36.547.B.01
Contact & Adres - Betaling & VerzendingRetour sturen - Algemene Voorwaarden - Privacy - Klachten